fbpx


Jos haluaisit nousta urheilijana tai kuntoilijana seuraavalle tasolle, mutta et tiedä vielä miten…

Säännöllisen henkisen valmentautumisen avulla saat itsestäsi parhaan irti h-hetkellä, poistat esteet onnistumisen tieltä, ja pidät ilon tekemisessäsi!Tuntuuko, että alisuoriudut tai "pää ei kestä" sinulle tärkeissä kisoissa, vaikka treenaat kovaa – tai että pelit menee penkin alle liiallisen jännityksen tai epäonnistumisen pelon takia?

Miltä tuntuisi sen sijaan saapua h-hetkeen voittajan itseluottamuksella, loistaa kovankin paineen alla ja nauttia urheilusta? 

Silloin Henkisesti Vahva Akatemian jäsenyys juuri sinua varten! Sen avulla otat henkisen treenin helposti ja ohjatusti osaksi arkeasi ja saat tuloksia.

Tai lue lisää alta miten tämä on mahdollista sinulle!

Kaikki alkoi hetkestä, kun

urani tärkeimmästä hetkestä oli juuri tullut urani suurin epäonnistuminen.

Makasin sikiöasennossa lapsuudenkotini lattialla ja pitelin häpeän kasaan puristamaa vatsaani.

Kelatessani edestakaisin penkin alle mennyttä kisaa purskahdin itkuun väsymyksestä. Tuntui, että kaikki harjoituskaudella tekemäni kova työ oli valunut viemäristä alas.

“Olen tehnyt kaikkeni, miksei se riitä???”

Elettiin kesäkuuta 2012 ja henkeäni ahdisti kun mietin miten olin pettänyt kaikkien odotukset.

Olin missannut juuri havittelemani Helsingin EM-kotikisojen finaalipaikan heittämällä huonommin kuin EM-kisoissa kaksi vuotta sitten.

Tunsin itseni ikuiseksi epäonnistujaksi, mutta en voinut jäädä tuleen makaamaan - tulosraja vauhdilla lähdestyviin Lontoon olympialaisiin oli vielä tekemättä.


Tein mitä parhaiten osasin ja sulloin vuoren kokoisen pettymykseni vatsassani kivistävän möykyn seuraksi.

Tuolloin en vielä tiennyt, että tuo käsittelemätön epäonnistuminen tulisi katkaisemaan henkisen selkärankani koko loppukaudeksi 😣

Kauden jälkeen mietin:

Missä menee vikaan? Miksi muut onnistuvat ja minä en? Miten saan potentiaalin ulos itsestäni h-hetkillä?

(Jos sinäkin olet joskus pohtinut samoja juttuja, niin tiedä, ettet ole yksin.)

Minä heitin nimittäin treeneissä huomattavasti pidemmälle mitä kisoissa ja se korpesi vietävästi. Syytin  itseäni epäonnistumisista. Kisapaitaa päälle vetäessä tapahtui pääkopassa jotain, joka esti rennon ja harjoitellun suorituksen tekemisen.

Siinä kohtaa heräsin, että hetkinen, mites tuo henkisen puolen treeni ja henkinen valmentautuminen...?

Päätin, että teen kaikkeni, mutta se ei ollutkaan niin helppoa, sillä ”miten treenata henkisestä puolesta vahva?” 🤔

Minussa eli vahva uskomus, että treenaamalla kovempaa ja enemmän minusta tulisi parempi urheilija. Sen sijaan niin treenaamalla upposin vaan syvemmälle suohon ja minusta tuli loukkaantunut urheilija…Kun oikeasti pitäisi treenata fiksusti, monipuolisesti ja säännöllisesti.

✅ Ja minulle selvisi, että tämä sama pätee henkiseen puoleen!

Joten aloin tekemään henkistä treeniä yhtä huolella mitä fyysistä treeniä.

Selvitin mitä ominaisuuksia minun oli hyvä kehittää. Huomasin, että h-hetkellä paikalle tulivat usein pieni tai isompi epävarmuus ja jännittäminen, jotka vei parhaan terän suorituksesta. 

Joten halusin kehittää mm. paineensietokykyä, itseluottamusta, epäonnistumisista yli pääsemistä, mielen rauhoittamista, häiritsevien ärsykkeiden poissulkemista ja jännityksen hallintaa.


✅ Otin käyttöön hengitys- ja rentoutus- ja mielikuvaharjoitukset ja työstin sisäistä puhettani osana muuta treeniarkea. Halusin nauttia kilpailemisesta ja loistaa!


Ja seuraavana EM-kesänä tulokseni räjähtivät uudelle tasolle. Heitin halli-SE:n, pääsin timanttiliigaan  ja EM-kisoissa heitin vihdoin finaaliin ja siellä tuli superonnistuminen ennätyksen myötä! 💎 🙌 Seuraava kausi alkoi MM- ja olympiarajan rikkomisella ensimmäisessä kilpailussa. Olin taivaissa, sillä vihdoin työ tuotti tulosta myös tulostaululla!

Mutta tuolloin en aavistanut, että todellinen henkisen vahvuuden tulikokeeni alkaisi 4.12.2015, kun jouduin kiireelliseen selkäleikkaukseen kesken tavallisen harjoitusviikon.

Siitä alkoi raastava vammakierre murskaten niin olympiaunelmani, kuin kaikki kilpailuhaaveeni kahdeksi vuodeksi😔.

Joten tuolloin jouduin todella tukeutumaan henkiseen treeniin. Urani jatkuminen oli vaakalaudalla, mutta lopulta tämä raskas kokemus teki ehkä hieman kliseisestikin minusta entistä vahvemman. Ilman henkistä treeniä jatkuva takapakki olisi varmasti murtanut minut täysin.

Palasin kilpakentille 997 päivän jälkeen voittaen urani viidennen Suomen mestaruuden, ja koko kesä oli suuri voitto kaikkien vaikeuksien jälkeen🙌 

Henkinen valmentautuminen oli muuttanut minut sisäisesti ahdistuneesta urheilijasta, jonka "pää ei kestä", arvokisamenestyjäksi ja henkisesti hyvinvoivaksi ihmiseksi😊

Tästä kaikesta oppineena voin yhtyä seuraavaan täydellä varmuudella:


Ei ole sattumaa, että toiset urheilijat onnistuvat isoissa kisoissa ja toiset eivät.


Huippu-urheilijat sanovat järjestään henkisen puolen olevan ratkaiseva tekijä, joka erottaa maaliviivalla ykkösen ja kakkosen ja pelin jälkeen voittaja- ja hävinneen joukkueen.


I won most of my matches, probably all of my grand slams, because of upstairs, not anything else. You can take your game to a whole new level with your mental game. 

Serena Williams


Henkinen vahvuus on suurin vahvuus mikä urheilijalla pitää olla. 

Minna Kauppi


Vastaavia esimerkkejä riittää vaikka kirjaksi asti.


Kaikki urheilijat kamppailevat ajatustensa ja tunteidensa kanssa, koska kaikkien matkalla on vaikeuksia. Menestyneimmät urheilijat ovat vain tajunneet, että henkistä kuntoa on treenattava kuten rautaista fyysistä kuntoa.

Henkinen vahvuus on supervoima, joka on sinunkin ulottuvillasi!

Kun haluat tehdä oman huippusuorituksesi h-hetkellä, niin yhdistämällä fyysiseen harjoitteluun tehokkaat henkisen treenin ja säännöllisesti harjoitukset nostat onnistumisesi todennäköisyydet kattoon! 

Jos haluat vihdoin ottaa tämän supervoiman käyttöösi, niin nyt se on mahdollista helpommin mitä koskaan aiemmin.

Ovet ovat nyt avoinna:

Henkisesti Vahva Akatemia on ikäänkuin henkinen valmentaja, joka on aina mukanasi ja sinun tukenasi missä ikinä oletkin.

 • Ei enää arvailua mitä pitäisi tehdä henkisen puolen kehittämiseen...
 • ...vaan selkeä polku, työkalut ja harjoitukset, joiden avulla etenet tavoitteeseesi.
 • Ei tuskailua miksi h-hetkellä ei kulje niin hyvin kuin treeneissä...
 • ...vaan saat itsestäsi parhaan irti!
 • Ei enää "mikään ei riitä" ajattelua
 • Sinä riität, täydellisesti juuri tuollaisena kuin olet. Sinulla on samaan aikaan lupa haluta kehittyä, nauttia urheilusta ja loistaa lajissasi! Kasva parhaaksi versioksi itsestäsi!


Akatemiassa on viisi osiota, jotka ovat väyläsi onnistumiseen:

1

Osio 1: Harjoituskirjasto, jonka avulla varmistat, että henkinen treenisi on riittävän monipuolista, eikä sinun tarvitse enää miettiä mitä pitäisi tehdä tai mistä treenejä löytää

Harjoituskirjastosta löydät helposti ohjatut harjoitukset kaikista tärkeimmistä henkisen treenin kategorioista:


1. Sisäinen puhe

2. Mielikuvaharjoittelu

3. Hengitys + fysiologia

4. Rentoutuminen

5. Reflektio


Esim. mielikuvaharjoituksia (2-20 minuuttia) löydät eri tilanteisiin, kuten itseluottamuksen vahvistamiseen, h-hetkeen valmistautumiseen, optimaalisen suorituksen treenaamiseen jne.  Joten sinun tarvitsee vain valita harjoitus, laittaa napit korville ja antaa mielesi ja alitajuntasi tehdä työn🧠

2

Osio 2: Valmiit henkisen treenin harjoitusohjelmat + pohjat oman harjoitusohjelman tekoon, joiden avulla varmistat harjoittelun säännöllisyyden

Oletko miettinyt mistä henkisen puolen treenaaminen pitäisi aloittaa tai miten sen saa pidettyä säännöllisesti mukana arjessa? Osio 2 on vastaus tähän!


Voit napata valmiin harjoitusohjelman sen mukaan paljonko sinulla on aikaa käytettävissäsi (esim. 5 min/päivä) tai suunnittele helposti itse oma treeniohjelma ja nappaa harjoitukset harjoituskirjastosta!

3

Osio 3: Tiiviit videovalmennukset, jotka on ovat kuin selkeä kartta, jonka avulla pääset perille

Näissä käydään napakasti läpi läpi eri henkisen treenin työkaluja ja Henkisesti Vahva Urheilija -kehystä, eli mitä kaikkea sinun kannattaa ottaa huomioon henkisen puolen vahvistamisessa tiivissä paketissa. Pääset kertaamaan ja opiskelemaan teoriaa sopivan pienissä paloissa!

4

Osio 4: Kuukausittaiset syventävät LIVE-valmennukset Zoomissa 2023 ajan

Joka kuukausi kokoonnumme porukalla Zoomiin syventävän kuukausivalmennuksen ääreen. LIVE:t pitävät huolta, että saat kuukausittaisen inspiraatiobuustin + uutta syvyyttä henkiseen treeniisi.


Näistä jäävät tallenteet palattavaksi ja myöhemmin katsottavaksi Akatemiaan. 

Puolitoista tuntia valmennusta ja puoli tuntia on varattu aikaa kysymyksille.

 • Huhtikuu -Uudista uskomuksesi ja saavuta henkinen huippukunto (tallenne suoraan saatavilla).
 • Toukokuu -  Välitä vähemmän muiden mielipiteistä ja vapaudu haitallisesta vertailusta (tallenne saatavilla heti)
 • Kesäkuu - Sisäinen kriitikko 101 eli kuinka opit kesyttämään itsekritiikin (tallenne saatavilla heti)
 • Heinäkuu - Arvot ja identiteetti (tallenne saatavilla heti)
 • Elokuu - Fiksu ja tehokas tavoitteen asettaminen (tallenne saatavilla heti)
 • Syyskuu - Oikea mindset + taktiikat yhteistyökumppanien hankintaan (tallenne saatavilla heti)
 • Lokakuu - Epäonnistumisten ja pettymysten käsittely ja niistä ylipääseminen 7.11.2023 klo 17-19
 • Marraskuu - tulossa
 • Joulukuu - Henkisesti Vahvin Vuosi 2024 suunnittelu

5

Osio 5: Asiantuntijaworkshopit 

Sain omalla urheilu-urallani tukea huippuasiantuntijoilta ja nyt sinä saat heidän tietotaitonsa käyttöösi näissä workshopeissa!


Workshop 1: Urheilijan hengitys Tomi Räisäsen kanssa

Opit miten hengitysharjoittelun avulla lisäät voiman tuottoasi ja kestävyyttäsi, kasvatat hapenottokykyäsi, palaudut nopeammin, lisäät paineensietokykyäsi ja vähennät suoritusjännitystä/ahdistusta.


Workshop 2: Sisäisen kehon kuuntelun kautta zoneen Hilkka Virtapohjan kanssa

Opit miten purat kehon alitajuisia jännityksiä ja lihaskireyksiä, jotka estävät tekemästä optimaalista suoritusta ja saamasta kropasta tehoja irti. 


Workshop 3: Parhaimmillasi paineen alla Ilkka Rajalan kanssa

Opit pitkälle vietyjä tekniikoita ja harjoituksia kuinka rakennat vahvan paineensietokyvyn h-hetkiin ja kaivat esiin huippusuorituksen oikeassa paikassa universumin suurimman voiman, oman mielesi, avulla. 


Henkisesti Vahva Akatemia sijaitsee helppokäyttöisellä suomenkielisellä Campwire X -verkkokoulutusalustalla. Saat sinne tunnukset heti liityttyäsi mukaan ja se Campwire X toimii hienosti puhelimella, joten sinun on helppo sukeltaa Akatemian sisältöihin milloin vain! 

Valmentajasi Henkisesti Vahva Akatemiassa: Sanna Kämäräinen

Moi, olen Sanna, kiekonheiton EM-finalisti, Henkinen Valmentaja®, Mind Coach® certified trainer, KTM ja intohimoni on auttaa urheilijoita (ja muitakin ihmisiä) kasvamaan henkisesti vahvemmaksi, jotta voit menestyä kentällä ja sen ulkopuolella JA voida samaan aikaan henkisesti hyvin!

Oman 20-vuotisen urheilu-urani aikana kamppailin siis valtavasti henkisen puolen kanssa. Käytin paljon aikaa ja rahaa selvittääkseni miten voin onnistua tärkeillä hetkillä ja miten selviän ahdistuksesta, mitä epäonnistumiset aiheuttivat.

Ymmärsin, ettei minulla ollut tarvittavia työkaluja ja osaamista käsitellä rakentavasti häiritseviä ajatuksia ja tunteita, paineita ja pettymyksiä, joita väistämättä kohtaa urheilu-uralla (ja elämässä).

Kun löysin vastauksia, tiesin heti, että haluan jakaa ne muillekin, ettei kenenkään tarvitse kamppailla yksin samojen asioiden kanssa. Siksi kouluttauduin henkiseksi valmentajaksi jo oman urani aikana. 

Olen tiivistänyt kaiken oppimani Henkisesti Vahva Akatemiaan, jossa henkistä vahvuutta kasvatetaan paloissa, ymmärrettävästi ja konkreettisen harjoittelun kautta, jotta tuloksia  oikeasti tulee! 

Valmentajana olen tarkkanäköinen, kannustava ja haastan lempeästi yli entisten MIELEN rajojen ylittämään itsesi ja toimin sun ykköstsempparina (kunnes huomaat pian olevasi itse itsesi paras tsemppaaja 👏). 

Mitä Sannan valmennuksista on sanottu:

Eve 

Lentopallo

"Pääkopassa on tapahtunut jotain ihmeelllistä"

Tajusin kuinka paljon mieli vaikuttaa suorituksiin ja ulkoiseen minääni. Nyt sain oikeasti keinoja ja taitoja. Oma ajatusmallikin muuttu! Valmentajani sanoi treeneissä tällä viikolla ”Joko pääkopassa tapahtunut jotain tai jotain ihmeellistä nimittäin kun muu joukkue lähti alaspäin sinä kannoit koko joukkuetta ja itseäsi!” Se tuntui aivan mahtavalta

Josefina

Agility

"Rakastin, että eri osa-alueisiin annettiin täsmätehtäviä"

 En olisi voinut uskoa, miten vahvoja elämyksiä mielikuvaharjoitukset tarjoilivatkaan. Valmennuskokonaisuus oli monipuolinen ja rakastin sitä, että eri osa-alueisiin annettiin täsmätehtäviä. Parasta oli, kun sai konkreettisia työkaluja henkisen vahvuuden kehittämiseen. Erityisen hyvä oli saada konkreettinen viikko-ohjelma. Valmennuskerrat antoivat super paljon positiivista energiaa päivään!

Annukka 

Yleisurheilu

"Tällä on vaikutus koko loppuelämääni" 

Olen oppinut valtavasti niin itsestäni. Tällä 6-viikkoisella on varmasti ollut vaikutus koko loppuelämääni. Tämä on sellainen kokemus, jota ei voi selittää lyhyesti, mitä tässä tapahtuu. Tämä täytyy vain kokea itse, ja valaistua! :D

Tykkäsin myös Sannan asenteesta. Energisyys ja olemus tarttuu!

Henkinen valmentautuminen fyysisen treenin rinnalla on vihdoin helppoa läpi kauden! ✅

 Voit olla Akatemian jäsenenä juuri sinulle sopivan ajan.

Tule mukaan valitsemalla alta sinulle sopiva jäsenyys:

1 kk laskutusvälillä

29,90 €

Puolen tunnin hieronnan hinnalla henkistä valmennusta kuukaudeksi!

12 kk laskutusvälillä
säästät eniten

269 €

kuukauden hinnaksi tulee vain 22,40 €

Saat 3 kk maksutta ja säästät 89,70 €. Saat kahden henkilökohtaisen valmennuskerran hinnalla koko vuodeksi henkistä valmennusta!

6 kk laskutusvälillä
säästät 1 kk hinnan

149,5 €

Saat yhden kuukauden maksutta ja säästät 29,90 €!

Bonukset!

Akatemian monipuolisen sisällön lisäksi saat nyt mukana kaksi suosittua ja toimivaksi todistettua

 valmennusta


BONUS 1: Henkisesti vahva Bootcamp
Saat koko huippusuositun henkisen vahvistumisen treenileirin itseopiskeluvalmennuksena heti käyttöösi! 

Sinun on helppo seurata käytännönläheistä ja ohjattua kuuden viikon prosessia, jonka aikana otat treenaat henkisestä puolesta vahvuutesi.


Bootcampilla saat:

 • 5 videovalmennusta (60-90 min/valmennus), joissa teoriaa + harjoitukset mm. itseluottamuksen rakentamiseen, jännityksenhallintaan, h-hetkeen valmistautumiseen ja h-hetken analyysiin, irtipäästämiseen, sisäisen kriitikon kesyttämiseen ja paljon muuta.
 • Valmiit monipuoliset mielen treeniohjelmat viidelle viikolle ja selkeä ohjaus miten koko treenileiri kannattaa käydä läpi.
 • Kuunneltavat mielikuvaharjoitushypnoosit mm.
  • Itseluottamuksen ympyrä
  • Suoritustekniikan ja -varmuuden kehittäminen
  • Huippusuoritukseen valmistautumiseen
  • Kehon vahvistamiseen
  • Kehoskannaus/rentoutusmeditaatio  x 2
 • Bootcampilla tehdään yli 50 harjoitusta, sillä harjoituksia tekemällä saat tuloksia!

Bootcamp on todistetty toimivaksi satojen kurssilaisten toimesta. Hinta ennen 397 €, nyt kuuluu Akatemian jäsenhintaan. 

bonus 2: henkisesti vahvin vuosi -valmennus
Tässä valmennuksessa pääset tekemään henkisen vahvistumisen suunnitelman viikko, kuukausi ja vuositasolla ja opit pitämään motivaation yllä henkisen treenin tekemiseen läpi kauden!

Henkisesti Vahvin Vuosi -valmennukseen kuuluu:

 • 3 videovalmennusta harjoituksieen
 • Ladattavat viikko- ja kuukausipohjat henkisen treenin suunnitteluun
 • Google Sheet -pohjat henkisen treenin treenin seurantaan ja reflektioon 

Hinta ennen 97 €, nyt kuuluu Akatemian jäsenhintaan.

100%

tyytyväisyys takuu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

100% henkisesti vahva takuu!

Sinulla on ostosi jälkeen täysi 14 pv:n rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla Akatemian jäsenyyttä täysin riskittä ja todeta itse sen sisältö timanttiseksi 💎 Jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen, niin saat rahasi takaisin.Kertauksena vielä, saat Henkisesti Vahva Akatemiassa kaiken  tämän:

 1. Harjoituskirjaston, jossa ohjatut harjoitukset eri kategorioista: mielikuvaharjoittelu, sisäinen puhe, hengitys + fysiologia, rentoutuminen, reflektio. 
 2. Valmiit harjoitusohjelmat henkiseen treeniin + pohjat oman harjoitusohjelman tekoon
 3. Videovalmennukset perusteista lähtien
 4. Kuukauttaiset syventävät live-valmennukset Zoomissa 2023 vuoden ajan
 5. Asiantuntijaworkshopit

BONUKSET:


 • Henkisesti Vahvin Vuosi -valmennus (Arvo 97 €) 
 • Henkisesti Vahva Bootcamp (Arvo 397 €) päivitettynä itseopiskeluvalmennuksena 
Ja Akatemian Henkisten treenien avulla mm.:
 • Opit käsittelemään paineita
 • Saat optimaalisen suoritusvireen päälle h-hetkeen
 • Opit säätelemään tunteitasi ja hallitset jännitystä

 • Parannat keskittymiskykyäsi
 • Kasvatat itseluottamustasi 
 • Opit kuuntelemaan kehosi viestejä ja teet parempia päätöksiä esim. milloin treenata ja milloin ei
 • Asetat oikeat tavoitteet ja pidät motivaation matkalla yllä
 • Päästät irti yliyrittämisestä
 • Käsittelet menneet epäonnistumiset ja virheet, jotta ne eivät häiritse sinua tulevissa koitoksissa Vahvistat uskoasi itseesi ja tekemiseesi vaikeinakin aikoina
 • Hiljennät negatiivisen sisäisen puheen ja puhut itsellesi kauniimmin
 • Vahvistat uskoasi itseesi ja tekemiseesi vaikeinakin aikoina
 • Syvennät itsetuntemustasi, joka on urheilijan yksittäinen tärkein asia kehittää
 • Edistät henkistä hyvinvointiasi ja tasapainoa elämän jokaisella osa-alueella!

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö minun olla urheilija, jotta voin liittyä mukaan? Kenelle Henkisesti Vahva Akatemia on tarkoitettu?

Ei, sinun ei tarvitse identifioitua urheilijaksi. Jos treenaat mitä tahansa tavoitteellisesti, niin henkisen puolen treenaaminen on tärkeää ei vain tavoitteesi, vaan hyvinvointisi ja muun elämäsi kannalta!


Kursseillani on ollut jengiä harrastajasta kilpaurheilijaan 39 eri lajista mm. soutu, agility, painonnosto, jalkapallo, thainyrkkeily, polkujuoksu, ratsastus, yleisurheilu, ringette, fitness, e-urheilu, pöytätennis, ampumaurheilu, suunnistus, taitoluistelu, thriathlon, lentopallo, golf, beachvolley, jääkiekko, frisbeegolf, paini, toko, autourheilu, biljardi, futsal, pesäpallo, darts, koripallo, hiihto, padel jne


Henkisesti Vahva Akatemia on

- sinulle, joka tiedät, että henkinen valmentautuminen olisi tärkeää, mutta et ehkä tarkalleen tiedä miten sitä kannattaa tehdä saadaksesi oikeasti tuloksia myös henkisellä puolella.

- sinulle, joka olet jo pidemmällä henkisessä valmentautumisessa ja haluat nousta seuraavalle tasolle.

-  sinulle, joka haluat loistaa h-hetkillä ja voida henkisesti hyvin.

Mitä Akatemian jäsenyyteen tarkalleen ottaen kuuluu?

Saat Akatemian jäsenenä kaiken tämän:

- Harjoituskirjaston
- Valmiit treeniohjelmat
- Tiiviit videovalmennukset henkisen valmentautumisen perusteista
- 2023 vuoden ajan kuukausittaiset syventävät LIVE-valmennukset Zoomissa

- Asiantuntijaworkshopit, jossa pääset Suomen huippuasiantuntijoiden oppiin syventämään osaamistasi. (Hinta henk.koht valmennuksena olisi yli 600 €)


BONUKSINA SAAT:


- Henkisesti Vahva Bootcampin itseopiskeluvalmennuksena, joksi tämä rakastettu valmennus on muuttunut. Siellä opit tekemään henkisestä puolesta vahvuutesi parhaiden henkisen treenin työkalujen ja harjoitusten avulla!  Valmiit harjoitusohjelmat ja ohjatut harjoitukset tekevät etenemisestäsi helppoa. Etenet joko selkeän kuuden viikon ohjelman mukaan tai täysin omaan tahtiisi. Arvo 397 €.


- Henkisesti Vahvin Vuosi -valmennuksen, jossa opit miten suunnittelet henkisen treenin osaksi arkeasi ja pidät motivaation yllä henkisen treenin tekemiseen läpi kauden. Saat tähän avuksi ladattavat valmiit kuukausi- ja viikkopohjat henkisen treenin suunnitteluun + Google Sheet -pohjat henkisen treenin seurantaan/mittaamiseen ja reflektioon. Arvo 97 €.Kuuluuko Akatemiaan henkilökohtaista ohjausta tai valmennusta?

Akatemiaan ei kuulu henkilökohtaista valmennusta, vaan kyseessä on omatoiminen henkisen vahvuuden treenialusta. 2023 vuoden ajan kuukausittaisten syventävien LIVE-valmennusten yhteydessä sinulla on kuitenkin mahdollisuus kysyä mielen päällä olevia asioita.

Missä Akatemia sijaitsee ja kuinka tekninen puoli toimii?

Akatemia sijaitsee helppokäyttöisellä suomenkielisellä Campwire X verkkokoulutusalustalla. Saat sinne tunnukset heti liityttyäsi mukaan.

Campwire toimii puhelimella hienosti, joten sinun on helppo sukeltaa Akatemian sisältöihin milloin vain.

Kuukausittaisia syventäviä valmennuksia varten tarvitset ZOOM-ohjelman, jonka lataamiseen ja käyttöön saat selkeät ohjeet.

Ja saat aina apua tekniseen puoleen, jos jokin mietityttää. Campwirellä on suomenkielinen ystävällinen asiakaspalvelu!

Voinko tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa?

Kyllä. Akatemia on ikäänkuin henkinen valmentaja, joka on aina mukanasi ja sinun tukenasi missä ikinä oletkin. Sieltä löydät harjoitukset eri tilanteisiin ja rohkaisua juuri silloin kun sitä tarvitset.


Voit osallistua valmennuksiin omaan tahtiin ja suunnitella itsellesi henkisen vahvistumisen treeniohjelman tai napata valmiin harjoitusohjelman. Voit käyttää aikaa juuri sen verran kuin sinulle sopii!


Harjoituksia löydät kaikista henkisen treenin kategorioista: mielikuvaharjoittelu, sisäinen puhe, hengitys, fysiologia, rentoutuminen ja reflektio.

Voinko peruuttaa jäsenyyteni milloin tahansa?

Kyllä, sillä jäsenyyden tarkoitus on, että olet mukana juuri niin kauan kun haluat!  Jos irtisanot jäsenyytesi, niin sinulla on pääsy sisältöihin sen hetkisen laskutuskauden loppuun asti. Jäsenyys perutaan omista asetuksista Campwire X alustalla, jossa  Henkisesti Vahva Akatemia sijaitsee.

Mitä tarvitsen henkisiä treenejä ja Akatemiaa varten?

Laitteen, jolla luet nyt tätäkin viestiä, kuulokkeet ja muistiinpanovälineet.  Avointa ja uteliasta mieltä. Harjoitukset tapahtuvat sinussa, joten tärkein välineesi henkisen vahvistumisen matkalla on oma mielesi ja kehosi.  

Miksi minun ylipäänsä kannattaa tehdä henkistä treeniä?

Henkinen treenin avulla mm.

- opit käsittelemään paineita
- saat optimaalisen suoritusvireen päälle h-hetkeen
- opit säätelemään tunteitasi ja hallitset jännitystä
- parannat keskittymiskykyäsi
- syvennät itsetuntemustasi, joka on henkisen vahvuuden ytimessä
- opit kuuntelemaan kehosi viestejä ja teet parempia päätöksiä esim. milloin treenata ja milloin ei
- käsittelet menneet epäonnistumiset ja virheet, jotta ne eivät häiritse sinua tulevissa koitoksissa
- vahvistat uskoasi itseesi ja tekemiseesi vaikeinakin aikoina
- päästät irti yliyrittämisestä
- hiljennät negatiivisen sisäisen puheen ja puhut itsellesi kuten voittaja
- kasvatat itseluottamustasi
- asetat oikeat tavoitteet ja pidät motivaation matkalla yllä
- edistät henkistä hyvinvointiasi ja tasapainoa elämän jokaisella osa-alueella


"Bootcamp on auttanut minua hallitsemaan jännitystä ennen pelejä mm. mielikuva- ja hengitysharjoitusten avulla ja antanut monia työkaluja pitkäkestoisen ja syvän itseluottamuksen rakentamiseen!"

ALEX NAUMI   //  Pöytätenniksen Suomen mestari

Tervetuloa mukaan!

Pääset heti oston jälkeen liittymään jäsenyysalustalle ja sinua odottaa siellä runsaasti materiaalia. 


Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Akatemiaan liittyen, niin laita minulle s-postia sanna(at)henkisestivahva.fi, niin palaan pian asiaan.


Olisi suuri kunnia päästä auttamaan sinua henkisen valmentautumisen matkallasi. Joka tapauksessa uskon suhun ja kannustan sinua!


Terkuin,

Sanna

henkisen vahvistumisen valmentajasi

P.S. Henkisesti Vahva Akatemiassa opit ohjelmoimaan "korvien välisi" oikein, jolloin saat itsestäsi kisa/pelitilanteessa irti sen kaiken, mitä olet kovalla työllä ansainnut. Henkisen treenin hyödyt eivät kuitenkaan jää vain urheiluun, vaan ne ovat mukanasi kaikissa tilanteissa loppuelämäsi ajan 😊, kuten huomaat seuraavista inboxiin kolahtaneista viesteistä:

Tule mukaan valitsemalla alta sinulle sopiva jäsenyys:

1 kk laskutusvälillä

29,90 €

Puolen tunnin hieronnan hinnalla henkistä valmennusta kuukaudeksi!

12 kk laskutusvälillä
säästät eniten

269 €

kuukauden hinnaksi tulee vain 22,40 €

Saat 3 kk maksutta ja säästät 89,70 €. Saat kahden henkilökohtaisen valmennuskerran hinnalla koko vuodeksi henkistä valmennusta!

6 kk laskutusvälillä
säästät 1 kk hinnan

149,5 €

Saat yhden kuukauden maksutta ja säästät 24,90 €!

Copyright 2023 Sanna Kämäräinen - Rekisteri- ja tietosuojaseloste

>