fbpx

Maksuton 4-osainen videovalmennus:

NÄIN SAAT ITSESTÄSI PARHAAN IRTI H-HETKELLÄ HENKISEN VALMENTAUTUMISEN AVULLA!

Opi yksinkertainen kaava + huippu-urheilijoiden salaisuudet henkiseen treeniin, jotta onnistut  sinulle tärkeissä kisoissa/peleissä ja pidät ilon mukana tekemisessä (eikä tämä henkinen treeni vie paljoa aikaa)!

✅ Missä: netissä, eli oman kotisi tai vaikka treenisalisi rauhassa kun sinulle parhaiten sopii

✅ Milloin: Heti kun tilaat valmennussarjan tästä. Videovalmennusten kesto on 23-28 minuuttia ⬇️

Tai lue ensin hieman lisää ⬇️

”Kuten asiaan kuuluu (urheilu-uralla) tulee niitä vaikeampia vaiheita, eikä niiden käsittelyyn ollut hirveesti työkaluja. Meni vuosia siinä sen kanssa taistellessa vähän niinkuin hukkaan”

- Ilkka Herola Sportliv-ohjelmassa 22.2.2021.

Tämä kirpaisee, sillä yhdelläkään urheilijalla ei saisi jäädä paras tulos tekemättä mentaalisten työkalujen puutteen takia, eikä kenenkään pitäisi hukata hetkeäkään urastaan, puhumattakaan vuosista!


Tiedätkö sinä mitä tehdä kun eteen tulee vaikeampia vaiheita? Minä en ainakaan aina  tiennyt ja hukkasin myös ihan liikaa aikaa ja energiaa.

 •  Tuntuuko paineet murtavan sinut joskus alleen? Onko sinulla tarvittavat työkalut ja osaaminen käsitellä  häiritseviä ajatuksia ja tunteita, paineita ja pettymyksiä, joita väistämättä kohtaa urheilu-uralla? 
 • Estääkö jokin sinua saamasta ulos parasta tulosta tärkeällä hetkellä? Ehkä treeneissä suoriudut paremmin kuin kisa/pelitilanteessa ja sitten h-hetken mennessä pieleen kova työ tuntuu valuvan viemäristä alas.
 • Pystytkö nauttimaan treeneistä ja kilpailemisesta?  Jos et pysty, niin ei hätää. Tämä maksuton 4-osainen videosarja auttaa sinua!

Henkinen vahvuus on urheilijan supervoima, joka on sinunkin ulottuvillasi!

Tässä videovalmennussarjassa opit mm.

 • 3 tyypillisintä virhettä, joita urheilija tekee henkisessä valmentautumisessa ja jotka estää tavoitteiden saavuttamisen ja kuinka sinä voit välttää ne virheet
 • Huippusuorituksen salaisuuden numero 1 (ja tämä taito on täysin harjoiteltavissa!)
 • 5-osaisen selkeän kaavan henkiseen treeniin (sinun ei tarvitse enää arvailla mistä aloittaa tai miten henkistä puolta pitäisi systemaattisesti kehittää)
 • Miten murskata leima "ikuinen epäonnistuja" ja kasvaa henkisesti vahvaksi urheilijaksi, joka onnistuu kovassa paikassa
 • Miten treenaat henkistä puolta riittävän monipuolisesti ja saat pidettyä harjoitukset säännöllisenä osana arkeasi (vaikka sinulla olisi vain vähän aikaa)
 • Ja saat kolme 2-5 minuutin tehokasta harjoitusta, joiden avulla henkinen vahvuutesi kasvaa melkein kuin huomaamatta🧠💪😃

Kenelle tämä videosarja sopii?

 • Sinulle tavoitteellinen urheilija, kuntoilija tai valmentaja, jolla sydän sykkii lajillesi ja haluat saada itsestäsi tai  urheilijastasi sen parhaan irti tärkeimmissä kisoissa ja peleissä ja samaan aikaan nauttia tekemisestä 
 • (Huom! Toki samat harjoitukset toimivat olitpa sitten valmistautumassa kisaan, esitykseen, työhaastatteluun, tenttiin tms., 😊)
 • Sinulle olipa henkinen valmentautuminen vielä ihan uutta ja mietit miten ottaa se haltuun tai olet jo tehnyt henkistä treeniä, mutta et ehkä vielä ole saanut haluamiasi tuloksia ja etsit keinoja syventää harjoitteluasi ja nousta uudelle tasolle.

Henkinen valmentautuminen kuuluu kaikille, joten tilaa valmennus nyt maksutta!

Moikka ruudun tältä puolelta ja MAHTAVAA, kun olet kiinnostunut nousemaan henkisen treenin avulla uudelle tasolle!

Henkinen valmentautuminen muutti minut paikoin ahdistuneesta urheilijasta, jonka "pää ei kestä", arvokisamenestyjäksi ja henkisesti hyvinvoivaksi ihmiseksi. 

Olisi kunnia olla oppaanasi näyttämässä kuinka sinä voit tehdä saman ja saat tuloksia, joiden eteen teet jo paljon fyysistä treeniä.

Valmentajana olen kannustava, tarkkanäköinen ja haastan sinut lempeästi yli entisten MIELEN rajojesi (koska siellä isoimmat henkiset jarrut ovat), jotta menestyt kentällä ja sen ulkopuolella

Kannustan sua ja uskon suhun! Nähdään valmennuksessa! 😊


Sanna Kämäräinen

Kiekonheiton EM-finalisti
Henkinen Valmentaja®
Mind Coach® certified trainer 

Kauppatieteiden maisteri

Palautteita aikaisempiin Sannan Henkisesti Vahva  -valmennuksiin osallistuneilta:

Sannan mielikuvaharjoitukset on järisyttäviä ja niillä saa tulosta pidemmällä tähtäimellä kuin myös nopeasti vahvistamaan omaa olotilaa tai löytämään sen sillä hetkellä kodotetun punaisen langan 🔥

Ulla, triathlon

Sannan vetämällä Bootcampilla tehtiin useita loistavia harjoituksia ja muistan erityisesti yhden harjoituksen, jossa oivalsin jotain todella merkittävää omasta ”ajatusvinoumasta” (ajatus, joka selkeästi latisti suoriutumistani kisatilanteessa) ja joka on ollut läsnä lähes kaikissa kisasuorituksissani. Tämän huomaaminen/oivaltaminen harjoituksen aikana oli tosi merkittävä käänne, jonka jälkeen olen pystynyt alkaa työstämään kyseistä asiaa ja myös isossa kuvassa konkreettisesti ymmärtänyt psyykkisen harjoittelun mahdollisuudet! Ylipäätään Sannan vetämien luentojen ja harjoitusten jälkeen olen joka kerta oppinut ja oivaltanut itsestäni urheilijana ja erityisesti ihmisenä jotain uutta, ja se jos joku on oikeasti tärkeää 🙌🏼

urheilija, yleisurheilu

Kuuntelen joka kerta ennen kisaa, itseluottamuksen tuli -harjoitteen sekä yhden toisen mielikuvaharjoitteen, jossa palataan mielessä loistosuoritukseen. Nämä ovat auttaneet paljon kisasuoritukseeni. Pääsen sellaiseen omaan kuplaan ja flowtilaan, jossa ekassa erässä ei haittaa ulkoiset tekijät ja keskityn täysillä suoritukseeni ja on hyvä fiilis päällä😊

Padelissa kisaava kuntoilija

Siis tilaa nyt maksuton videosarja

NÄIN SAAT ITSESTÄSI PARHAAN IRTI H-HETKELLÄ HENKISEN VALMENTAUTUMISEN AVULLA

ja opi yksinkertainen kaava + huippu-urheilijoiden salaisuudet henkiseen treeniin, jonka avulla teet parhaan suorituksesi kisoissa/peleissä ja nautit urheilusta ja elämästä (eikä treeni vie paljoa aikaa)!

>