fbpx

Mietitkö kuinka nousta urheilijana tai kuntoilijana seuraavalle tasolle? Tuskailetko, ettet saa parastasi irti kisa/pelitilanteessa? 

Henkisen valmentautumisen avulla poistat esteet onnistumisen tieltä, loistat h-hetkellä ja nautit enemmän urheilusta!

Opi kuudessa viikossa tekemään henkisestä puolesta vahvuutesi, vaikka juuri nyt ei tuntuisi kovin henkisesti vahvalta

LIITY JONOTUSLISTALLE, NIIN KUULET ENSIMMÄISENÄ, KUN BOOTCAMPIN OVET SEURAAVAN KERRAN AUKEAVAT!


Hei sinä urheilija, kuntoilija, harrastaja...

Sinulla lienee isoja unelmia ja tavoitteita urheilullesi ja teet jo paljon töitä niiden eteen. Olet kova treenaamaan, kehität lajitaitojasi ja fyysisiä ominaisuuksiasi ja tunnet, että sinusta on enempään! 

Ehkä näet mielessäsi kuinka SE suuri onnistuminen osuu juuri oikeaan hetkeen! 🏆

Kuitenkin vaikka olet tehnyt kaikkesi, niin se ei ole tuntunut riittävän

Tärkeillä hetkillä et ehkä saakaan tehtyä kuntosi mukaista suoritusta ja harjoituskaudella tehty kova työ tuntuu valuvan viemäristä alas.

Itseluottamuksesi on ottanut kovia kolauksia, mieleesi on hiipinyt epäilyksiä omista mahdollisuuksistasi ja olet saattanut jopa syyttää itseäsi epäonnistumista.


Tiedän miltä se tuntuu, sillä olen kokenut nämä kaikki omalla urheilu-urallani.


Liian usein jännittäminen, epävarmuus tai itseluottamuksen puute vei kisoissa parhaan terän suorituksesta, enkä saanut potentiaaliani ulosmitattua kisoissa.


Se tuntui kamalalta ja pitkässä juoksussa ahdistukseni vain kasvoi ja kasvoi, mitä urheilun ei kuuluisi tehdä!

Silloin mietin:

Missä menee vikaan? Miksi muut onnistuvat ja minä en?

Ehkä sinäkin mietit samaa.

Ehkä sinäkin olet yrittänyt ratkaista ongelmaa harjoittelemalla enemmän ja kovempaa, mutta uponnut vaan syvemmälle suohon.

Siinä kohtaa minäkin heräsin, että hetkinen, mites tuo henkisen puolen treeni ja henkinen valmentautuminen...?

Ei nimittäin ole sattumaa, että toiset urheilijat onnistuvat isoissa kisoissa ja toiset eivät.

Huippu-urheilijat sanovat järjestään henkisen puolen olevan ratkaiseva tekijä, joka erottaa maaliviivalla ykkösen ja kakkosen ja pelin jälkeen voittaja- ja hävinneen joukkueen. 


I won most of my matches, probably all of my grand slams, because of upstairs, not anything else. You can take your game to a whole new level with your mental game. 

Serena Williams


Henkinen vahvuus on suurin vahvuus mikä urheilijalla pitää olla. 

Minna Kauppi

Vastaavia esimerkkejä riittää vaikka kirjaksi asti.


Kaikki urheilijat kamppailevat ajatustensa ja tunteidensa kanssa, koska kaikkien matkalla on vaikeuksia. Menestyneimmät urheilijat ovat vain tajunneet, että henkistä kuntoa on treenattava kuten rautaista fyysistä kuntoa.

Henkinen vahvuus on supervoima, joka on sinunkin ulottuvillasi!

Jos haluat onnistua h-hetkellä ja nauttia urheilusta, niin vastaus on henkinen valmentautuminen ja ennen kaikkea henkinen treeni, jota jokaisen on mahdollista tehdä!


Henkinen valmentautuminen muutti minutkin sisäisesti ahdistuneesta urheilijasta, jonka "pää ei kestä", arvokisamenestyjäksi ja henkisesti hyvinvoivaksi ihmiseksi!


Menestyneet urheilijat ovat henkisesti vahvoja, koska he ovat harjoittaneet henkisen puolensa vahvaksi ja siinä voin auttaa sinua!

Jos haluat vihdoin ottaa tämän supervoiman käyttöösi, niin nyt se on mahdollista. Esittelyssä...

HENKISESTI VAHVA BOOTCAMP:

Kuuden viikon henkisen valmentautumisen online-treenileiri.

Henkisesti Vahva Bootcamp 4:lla opit tekemään henkisestä puolesta vahvuutesi parhaiden mentaalisten työkalujen ja henkisten harjoituksien kautta 🧠💪

- Ei enää arvailua mitä pitäisi tehdä henkisen puolen kehittämiseen

- Ei tuskailua miksi h-hetkellä ei kulje niin hyvin kuin treeneissä

- Ei enää "mikään ei riitä" ajattelua. Sinä riität, täydellisesti juuri tuollaisena kuin olet. Sinulla on samaan aikaan lupa haluta kehittyä, nauttia urheilusta ja loistaa lajissasi!

Bootcamp jälkeen sinä hallitset mieltäsi, ei toisinpäin.

Mitä Bootcampilla tarkalleen ottaen tapahtuu?

Henkisesti Vahva Bootcamp on hiottu versio edeltäjistään osallistujien palautteen perusteella, joten se on entistä selkeämpi ja toimivampi treenileiri. Tarkkaan mietitty eteneminen ja testatusti toimivat harjoitukset takaavat, että saat tuloksia vain kuudessa viikossa!

Treenileirillä:

otat haltuun
HENKISEN TREENIN TÄRKEIMMÄT TYÖKALUT henkisesti vahva urheilija -kehyksen avulla

Näiden avulla opit taidot, jotka yhdistävät huippu-urheilijoita. Treenileirillä opit siis muun muassa kuinka:

✅ saat optimaalisen suoritusvireen päälle h-hetkeen

✅ säätelet tunteitasi ja hallitset jännitystä, jotta ne eivät vie fokusta olennaiseen keskittymisestä

✅ tunnet itsesi syvemmin, minkä päälle rakentuu myös rautainen itseluottamus 

✅ kuuntelet kehosi viestejä ja teet parempia päätöksiä esim. milloin treenata ja milloin ei

✅ käsittelet menneet epäonnistumiset ja virheet, jotta ne eivät häiritse sinua tulevissa koitoksissa

✅ vahvistat uskoasi itseesi ja tekemiseesi vaikeinakin aikoina

✅ päästät irti yliyrittämisestä

✅ stoppaat negatiivisen sisäisen puheen ja puhut itsellesi kuten voittaja

✅ teet mielikuvaharjoittelusta salaisen aseesi seuraavalle tasolle nousemisessa!

Opit, oivallat ja treenaat itsenäisesti ja porukalla ja saat vastaukset kysymyksiisi


✅  Valmennusvideot, jotka keskittyvät taitojen opettamiseen ja harjoitteluun, joten teet harjoituksia samalla kun katsot videoita. Osallistut niihin juuri sinulle sopivalla hetkellä!


✅ LIVE-osioita Zoomin kautta, jolloin kokoonnumme yhteen koko treenileirin voimin: 

- Aloitus- ja lopetusvalmennus + päätösjuhla🎉

- 2 x Q&A-tunnit, jolloin pääset kysymään minulta suoraan mitä tahansa henkiseen valmentautumiseen liittyvää ja sinulla on täällä mahdollisuus saada livevalmennusta!

etenet selkeästi mielen treeniohjelmien avulla 

✅ 5 x ladattava mielen treeniohjelma, joiden tehokkaiden ja testatusti toimivien harjoitusten avulla saat vietyä henkisen puolen harjoittamisen helposti arkeesi.

Toisiaan seuraaavat nousujohteiset treeniohjelmat ovat joustavia, jokaisen normaalin treeniarjen kylkeen sopivia. Harjoituksissa menee vain 10-20 minuuttia/päivä (yksittäinen harjoitus 1 min - 15 min)

Ohjelmoit alitajuntasi onnistumaan mielikuvaharjoitus- hypnoosien avulla

✅ 4 x ladattava voimakas mielikuvaharjoitushypnoosi (mm. itseluottamus, huippusuoritukseen valmistautuminen, kehon vahvistaminen), joiden avulla ohjelmoit alitajuntasi onnistumaan. Pelkästään nämä voivat viedä henkisen treenisi seuraavalle tasolle!

✅ 1 x ladattava rentouttava kehoskannausmeditaatio, jonka avulla opit mm. läsnäoloa, havaitsemaan kehon tuntemuksia ja rentoutumista, joka on äärimmäisen tärkeä taito urheilijalle niin urheilusuorituksen kuin palautumisen kannalta.

tällä treenileirillä saat tukea etenemiseesi

✅ Bootcampiin kuuluu keskustelualue kurssialustalla, jossa voit jakaa oivalluksiasi ja kysyä kysymyksiä. Siellä kaikilla Bootcamppilaisilla on mahdollisuus keskustella keskenään, sillä on aina voimauttavaa vaihtaa ajatuksia samaa polkua matkaavien kanssa! 

Saat siis vastauksia kysymyksiisi niin keskustelualueella kuin Q&A-tunneilla, joten et jää yksin!

Valmentajasi Bootcampilla: Sanna Kämäräinen

Moi, olen Sanna, ex-kiekonheittäjä, yleisurheilumaajoukkueen kapteeni, Henkinen Valmentaja®, Mind Coach® certified trainer, KTM ja intohimoni on auttaa urheilijoita kasvamaan henkisesti vahvemmaksi, jotta voit menestyä kentällä ja sen ulkopuolella JA voida samaan aikaan henkisesti hyvin!

Oman 20-vuotisen urheilu-urani aikana kamppailin valtavasti henkisen puolen kanssa. Käytin paljon aikaa ja rahaa selvittääkseni miten voin onnistua tärkeillä hetkillä ja miten selviän ahdistuksesta, mitä epäonnistumiset aiheuttivat.

Ymmärsin, ettei minulla ollut tarvittavia työkaluja ja osaamista käsitellä rakentavasti häiritseviä ajatuksia ja tunteita, paineita ja pettymyksiä, joita väistämättä kohtaa urheilu-uralla (ja elämässä).

Kun löysin vastauksia, tiesin heti, että haluan jakaa ne muillekin, ettei kenenkään tarvitse kamppailla yksin samojen asioiden kanssa. Siksi kouluttauduin henkiseksi valmentajaksi jo oman urani aikana. 

Olen tiivistänyt kaiken oppimani Henkisesti Vahva Bootcampiin, jossa taitoja opitaan sopivissa paloissa, ymmärrettävästi ja konkreettisen harjoittelun kautta, jotta tuloksia  oikeasti tulee! 

Valmentajana olen tarkkanäköinen, kannustava ja haastan lempeästi yli entisten MIELEN rajojen ylittämään itsesi ja toimin sun ykköstsempparina (kunnes huomaat pian olevasi itse itsesi paras tsemppaaja 👏). 

Mitä aikaisemmilla Bootcampeilla olleet sanovat:

Eve Kinnunen

Lentopallo

"Pääkopassa on tapahtunut jotain ihmeelllistä"

Tajusin kuinka paljon mieli vaikuttaa suorituksiin ja ulkoiseen minääni. Olen ollut kiinnostunut tälläisistä asioista aikaisemminkin, koska olen ihminen joka tuntee paljon ja voimakkaasti.. nyt minä sain oikeasti keinoja ja taitoja, miten niiden kanssa ”kuuluisi” toimia ja suhtautua. Oma ajatusmallikin muuttu! Valmentajani sanoi treeneissä tällä viikolla ”Joko pääkopassa tapahtunut jotain tai jotain ihmeellistä nimittäin kun muu joukkue lähti alaspäin sinä kannoit koko joukkuetta ja itseäsi!” Se tuntui aivan mahtavalta

Josefina

Agility

"Monipuolinen valmennuskokonaisuus"

Bootcamp antoi enemmän kuin odotin! En olisi voinut uskoa, miten vahvoja elämyksiä mielikuvaharjoitukset tarjoilivatkaan. Valmennuskokonaisuus oli monipuolinen ja rakastin sitä, että eri osa-alueisiin annettiin täsmätehtäviä ja Q&A osion kautta sisältö muokkautui osallistujien tarpeiden mukaisesti. Parasta oli, kun sai konkreettisia työkaluja henkisen vahvuuden kehittämiseen. Erityisen hyvä oli saada konkreettinen viikko-ohjelma. Bootcampin valmentajana Sanna oli myös ihanan tsemppaava ja valmennuskerrat antoivat super paljon positiivista energiaa päivään!

Annukka Vainonen

Kiekko ja kuula

"Tällä on vaikutus koko loppuelämääni" 

Haluan vain sanoa, että kiitos! Tämä todella oli hintansa arvoinen kokemus. Olen oppinut valtavasti niin itsestäni, esim. ajattelutavastini. Tällä 6-viikkoisella on varmasti ollut vaikutus koko loppuelämääni, vaikka en sitä ehkä uskonutkaa kuusi viikkoa sitten. Tämä on sellainen kokemus, jota ei voi selittää lyhyesti, mitä tässä tapahtuu. Tämä täytyy vain kokea itse, ja valaistua! :D


Tykkäsin myös Sannan asenteesta läpi Bootcampin. Koska hän oli jokaisessa valmennuksessa pirteä ja iloinen, se tarttui ainakin muhun. Energisyys ja olemus tarttuu!

Treenileirillä etenet ohjatusti harjoitus  ja viikko kerrallaan kohti henkisesti vahvempaa sinua!


- Koko treenileiri toteutetaan helppokäyttöisellä Campwire-kurssialustalla ja 100% netissä, eli sinun ei tarvitse matkustaa minnekään ja säästät aikaa ja rahaa. 


- Saat kaikista LIVE-osioista tallenteet kurssialustalle, joten ei haittaa, jos et pääse paikalle LIVE-osioihin, vaan voit osallistua niihin kun sinulle sopii parhaiten.


- Kaikissa valmennuksissa, samoin kuin Q&A-osiossa tehdään aina HARJOITUKSIA, jotka on suunniteltu viemään sua eteenpäin!

1

🟢 Orientaatioviikko

-  Aloitusvalmennus LIVE (Zoom) klo 18-19: Mindset ja ison onnistumisen lähtökohdat
- Videovalmennus 1 ilmestyy kurssialustalle: Pääteemoina ajatusten voima, sisäinen & ulkoinen puhe, epäonnistumisten käsittely (osallistu sinulle sopivalla hetkellä)
- Ohjeet 1. treeniviikolle + ladattava mielen treeniohjelma & meditaatio ilmestyy kurssialustalle

2

🟢Treeniviikko 1

- Harjoitukset treeniohjelman mukaan, 10-20 min/päivä
- Videovalmennus 2: Pääteemoina tunteet ja tunnetyöskentely ja mielikuvaharjoittelu
- Ohjeet 2. treeniviikolle + ladattava mielen treeniohjelma & mielikuvaharjoitushypnoosi

3

🟢 Treeniviikko 2

- Harjoitukset treeniohjelman mukaan, 10-20 min/päivä
- Videovalmennus 3: Pääteemoina hengitys ja fysiologia, jännityksenhallinta ja voittajan itseluottamus
- Ohjeet 3. treeniviikolle + ladattava mielen treeniohjelma & mielikuvaharjoitushypnoosi

4

🟢 Treeniviikko 3

- Harjoitukset treeniohjelman mukaan, 10-20 min/päivä
- Q&A LIVE (Zoom)
-Ohjeet kevyelle viikolle + ladattava mielen treeniohjelma & mielikuvaharjoitushypnoosi

5

🟢 Kevyt viikko

- Harjoitukset ohjelman mukaan 0-15 min/päivä (tämä kun on kevyt viikko ☺️)
- Ohjeet h-hetki viikolle + ladattava mielen treeniohjelma + mielikuvaharjoitushypnoosi

6

🟢 H-hetki-viikko

- Harjoitukset treeniohjelman mukaan, 10-20 min/päivä
- Q&A 2 LIVE (Zoom)
- Videovalmennus 4 (osallistu sinulle sopivalla hetkellä, viimeistään kun tulossa kisa/peli): Henkinen valmistautuminen h-hetkeen ja h-hetken jälkeinen analysointi
- LIVE (Zoom) Päätösvalmennus ja -juhla klo 18-19! Varmistamme, että sinulla on varmuus jatkaa treenejä omin päin harjoitusleirin jälkeen + teemme voimakkaan lopetusharjoituksen ja juhlimme henkistä vahvistumista!! 🎉

HUOM!

Bootcampin kaikki materiaalit ovat käytössäsi puoli vuotta, joten ehdit loistavasti kerrata sinulle parhaita paloja! Ladattavat materiaalit saat tietysti pitää senkin jälkeen😊 Ja jos haluat, niin voit käydä koko Bootcampin omaan tahtiisi. 

Sun tyytyväisyys ja kehittyminen on tärkeintä. Otteita lähes sadasta palautelomakkeesta:

4,4/5

Minkä arvosanan annat mielikuvaharjoitus-hypnooseille?

4,7/5

Minkä arvosanan annat Bootcampille kokonaisuudessaan?

100%
KYLLÄ

Suosittelisitko Bootcampia muille urheiljoille?

Jokaisen urheilijan pitäisi löytää tiensä Henkisesti Vahva Bootcampille!

Osallistuin ensimmäiseen Henkisesti Vahva Bootcampiin keväällä 2021. Voin rehellisesti sanoa, että se on ollut yksi urheilu-urani parhaita päätöksiä, sillä sen ansiosta henkisen puolen harjoittelu jäi pysyväksi osaksi mun arkea fyysisen harjoittelun rinnalle. Moni muukin urheilija varmasti tietää, tai on ainakin kuullut, että "pitäisi harjoittaa myös henkistä puolta", muttei täysin ymmärrä miten tai miksi. Mulle Bootcamp toimi loistavana ponnahduslautana monen asian käytäntöön tuomiseen ja ymmärtämiseen. Käteen jäi runsaasti konkreettisia työkaluja harjoittelun jatkamiseen itsenäisesti myös bootcampin jälkeen. Olen henkisen harjoittelun ansiosta ottanut isoja askelia eteenpäin urheilijana ja tämä näkyy suoraan myös tuloksissani. Jokaisen urheilijan pitäisi löytää tiensä Henkisesti Vahva Bootcampille!


Sanna on valmentajana innostava ammattilainen, jolla on oman urheilu-uransa vuoksi erittäin vahva ymmärrys, millaisten asioiden kanssa urheilijat kamppailevat niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella. Hänen omakohtainen kokemuksensa sekä kykynsä ymmärtää urheilijaa on vaikuttava osa kokonaisuutta.

NELLI NURMI  //  Crossfit

Bonukset!

Tässä ei ollut vielä kaikki!

Mietin sekä oman kokemukseni, että palautteen perusteella minkä asioiden syventämisestä olisi urheilijoille massiivinen hyöty.

Siksi pyysin kolmea Suomen alansa huippuasiantuntijaa vetämään sinulle workshopin, joiden jälkeen et ole enää entisesi (hyvällä tavalla 😃)

Olen itse henkilökohtaisesti työskennellyt heidän kanssaan ja oppinut heiltä valtavasti, joten olen enemmän kuin innoissani kun nyt sinä saat heidän tietotaitonsa omaan käyttöösi.

Näihin workshopeihin pääset käsiksi heti ilmoittauduttuasi Bootcampille!

Bonuksena vain Bootcampilla 3 x huippuasiantuntijoiden workshopit!

Workshop 1: Hengityksen uskomaton voima

Hengittäminen on yksi mentaalisen harjoittelun tärkeimmistä työkaluista ja oikeanlaisella hengittämisellä on valtavasti hyötyjä urheilijoille:

- voiman tuoton ja kestävyyden lisääntyminen 
- hapenottokyvyn kasvattaminen 
- palautumisen nopeutuminen suorituksessa ja sen jälkeen 
- hengästymisen väheneminen 
- paineensietokyvyn lisääntyminen 
- suorituksen aiheuttaman jännityksen / ahdistuksen väheneminen

Hengitysexpertti Tomi Räisänen opettaa kuinka otat hengityksen uskomattoman voiman käyttöösi!

 • "Ihan älyttömän hyvä! Täyttä asiaa alusta loppuun, kiitos tästä! :)"

 • "Ehdottomasti CO2 toleranssin kasvattamisen treenaus lähtee käyntiin! Tää oli mielenkiintoinen workshop, koska en ole vastaaviin aiemmin osallistunut nimenomaan suorituksen parantamisen näkökulmasta. Kiitos!"

 • "Tämä avasi aivan uuden maailman! Mahtava workshop. Kiitos!"

 • Workshop 2: Sisäisen kehon kuuntelun kautta zoneen

  Urheilijoilla on usein kehossa alitajuisia jännityksiä ja lihaskireyksiä, jolloin keho ei pääse työskentelemään harmonisesti, tekniikka vuotaa, väärät liikemallit vahvistuvat eikä kropasta saa tehoja irti ja alttius loukkaantumisille kasvaa. 

  Sisäisen kehon (tieteessä kutsutaan nimellä interoseptiivinen keho) kuuntelulla annat kropallesi mahdollisuuden vapauttaa itsensä alitajuisista, tiedostamattomista fyysisistä ja tunneperäisistä jännityksistä. Vastustavat lihaskireydet sulavat pikkuhiljaa pois, paraneminen nopeutuu ja sen kautta voit saada itsestäsi ulos täyden potentiaalin!

  Fysioterapeutti Hilkka Virtapohja ohjaa sinulle voimakkaan harjoituksen, jonka jälkeen on ajatuksia herättävä Q&A-osio.

  • "Erittäin voimakas harjoitus. Veti vähän sanattomaksi, joten heti ei pysty enempää kommentoimaan. Kiitos!"
  • ”Itselle tuli tunne nyt että minulla on mahdollisuus päästä tämän kautta omista henkisistä esteistä mitä omaan harrastamiseen vahvasti liittyy. Tuli tunne ettei ole hätää ja on turvallinen ja hyvä olo ❤️‍🔥
  • ”Tämä harjoituksen jälkeinen keskustelu avasi aihetta lisää, ja ehdottomasti kokeilen harjoitusta uudelleen. Huippua saada tälläinen uusi mahdollisuus/työkalu/vaihtoehto!"
  workshop 3: parhaimmillasi paineen alla

  Jokainen urheilija haluaa pomminkestävän paineensietokyvyn ja onnistua paineen alla. Tässä workshopissa opit pitkälle vietyjä tekniikoita ja harjoituksia kuinka rakennat vahvan paineensietokyvyn h-hetkiin ja kaivat esiin huippusuorituksen oikeassa paikassa universumin suurimman voiman, oman mielesi, avulla.

  Olen käynyt Ilkka Rajalan opissa niin NLP-, kuin henkisen valmennuksen opintoja ja hän on ollut tärkeimpiä opettajiani tällä puolella, joten nyt sinulla on uskomaton tilaisuus päästä oppimaan suoraan häneltä!

  • "Olipahan vahva ja hyvä harjoitus! Melkein rupes itkettämään se, kuinka hyvään ja elinvoimaiseen oloon pääsin."
  • "Kiitos ihan hurjan paljon, me kaikki ollaan todella etuoikeutettuja kun saatiin olla mukana kuulemassa kaikki!"
  • "Tämä oli ihan huippu workshop! Tuli niin paljon kaikkia uusia ajatuksia ja ideoita. Etenkin nuo kaksi harjoitusta upposivat jo nyt syvästi. Todella iso kiitos tästä niin Sanna sulle kuin Ilkallekin!"

  100%

  tyytyväisyys takuu

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  100% henkisesti vahva takuu!

  Takaan, että saat valmennuksesta kaiken hyödyn irti ja ison vastineen rahalliselle investoinnillesi. 


  Voit kokeilla Bootcampia täysin riskittä, sillä saat täyden takuun. Mikäli kahden ensimmäisen Bootcamp-viikon jälkeen et jostain syystä olisi tyytyväinen, niin palautan kurssimaksusi täysimääräisenä, onnitellen rohkeudestasi kokeilla jotain uutta! 

  Osta Bootcamp nyt


  Kertauksena vielä, saat Bootcampilla kaiken tämän:

  • 2 x LIVE-valmennukset Zoomissa, 2 x LIVE Q&A-tunnit, 4 x videovalmennukset 
  • 5 x henkisen harjoittelun treeniohjelma 
  • 4 x ladattava mielikuvaharjoitushypnoosi suorituskyvyn nostamiseen
  • 1 x ladattava rentoutusmeditaatio 
  • Mahdollisuus kysyä valmentajalta koko Bootcampin ajan ja muiden kurssilaisten vertaistuki (priceless!)

  Lisäksi saat BONUKSENA:

  • 3 x huippuasiantuntijoiden 2 t workshopit 
  • Pääset osallistumaan näihin HETI kirjauduttuasi treenileirille! Nämä workshopit ovat saaneet osallistujilta huikean hyvät palautteet, ja pelkästään nämä ovat Bootcampin investoinnin arvoisia! 🤩 

  Keskiössä on harjoittelu, sillä tulokset tulevat treenin kautta! Bootcamp 3:lla tehtiin erilaisia harjoituksia yhteensä 50, joten tulet saamaan myös ison harjoituskirjaston itsellesi eri tilanteisiin.


  ILMOITTAUTUMINEN EI OLE AVOINNA, LIITY JONOTUSLISTALLE NIIN KUULET ENSIMMÄISENÄ KUN BOOTCAMPIN OVET SEURAAVAN KERRAN AUKEAVAT!


  UKK Bootcampista

  Sopiiko Bootcamp minulle, kun lajini on X tai Y?

  Sopii! Valmennuksessa keskitytään mentaalisiin taitoihin, joita tarvitaan jokaisessa lajissa, eikä valmennuksessa puututa lajin yksityiskohtiin. Tosin opit miten voit tehostaa esimerkiksi tekniikan oppimista mielen harjoittamisen avulla!


  Tähän mennessä Bootcampilla on ollut edustettuna 39 eri lajia!

  Sopiiko Bootcamp minulle, jos en aikaisemmin ole tehnyt henkistä valmentautumista tai olen tehnyt sitä jo aiemmin jonkin verran?

  Bootcamp on sinulle, joka haluat kehittää henkistä vahvuuttasi ohjatusti selkeän metodin, mielen treeniohjelmien ja voimakkaiden mielikuvaharjoitusten avulla ja treenata henkisestä puolesta vahvuutesi.


  On tämä sitten ensikosketuksesi henkiseen valmentautumiseen tai olet tehnyt sitä jo jonkin verran ja haluat nousta seuraavalle tasolle, niin Bootcamp sopii sinulle!


  Bootcamp ei sovi, jos ei ole valmis tekemään harjoituksia kehittymisensä eteen. 

  Minkä verran aikaa Bootcamp kannattaa varata?

  Valmennus on suunniteltu urheilijan arkeen sopivaksi, joten harjoitteet vievät vain 10-20 minuuttia per päivä ja yhden harjoituksen kesto on 1-15 min. Eräkoko on sopivan pieni, jotta harjoitukset tulee tehtyä, sillä tulokset tulevat toistoilla.


  Bootcampilla painotus on treenaamisessa, koska se on ainut tapa oikeasti tehdä henkisestä puolesta vahvuus h-hetkillä ja niiden ulkopuolilla.


  Lisäksi viikottaiset videovalmennukset (joiden aikana jo teet harjoituksia) kestävät 20-90min, joista pidemmät on aina mahdollisuus katsoa osissa (siihen on ohjeistus). 


  Bootcampin materiaalit ovat käytössäsi puoli vuotta eli 3.11.2022 asti, joten voit halutessasi käydä Bootcampin myös täysin omassa tahdissasi ja kerrata parhaita paloja!


  Seuraava Bootcamp alkaa aikaisintaan marraskuussa 2022, joten tämä on ainut mahis Bootcampille ennen loppuvuotta.


  Koko joukkueemme (tai treenikaverini) haluaa mukaan, voimmeko osallistua valmennukseen yhdessä? 

  Huippuhomma, sillä yhdessä aina mukavampi ja kannustankin sparrailemaan näitä teemoja jonkun kanssa matkan varrella 🙌


  Jos haluat osallistua kaverin kanssa, niin vinkkaa Bootcampista hänelle ja hän voi käydä tutustumassa ja hankkia valmennuksen itselleen. 


  Yli viiden hengen joukkueet/porukat ottakaa yhteyttä sanna(at)henkisestivahva.fi.


  Tässä yksi palaute eräältä koripalloilijalta: ”Jos sais koko joukkueen tekee näitä harjoituksia niin me oltas varmaan lyömättömiä😅

  Minkä ikäisille Bootcamp sopii?

  Tähän mennessä Bootcampin ikähaitari on ollut 13-63 vuotta. 13-vuotias oli mukana yhdessä vanhempansa kanssa ja itsenäisesti mukana on ollut osallistujia 16-vuotiaasta ylöspäin. Itse aloitin urheilun puolitosissaan 14-vuotiaana, ja nyt taaksepäin katsoessa tämänkaltainen Bootcamp silloin olisi ollut kullanarvoinen. 

  Tämän nuoremmille suosittelen muita vaihtoehtoja henkiseen treeniin, jossa on otettu tarkasti huomioon lapsen psyyken kehitysvaiheet.

  Toki ikäkehitys ja myös lajin vaatimukset on erilaiset, ja haluan korostaa, että kaikki on aina tervetulleita mun tapahtumiin ja valmennuksiin, mutta nuoren ollessa kyseessä huoltajan kannattaa käyttää harkintaa sopivuudesta, sillä teemme Bootcampilla myös voimakkaita harjoituksia.

  En ole urheilija, mutta haluan kehittää henkistä vahvuuttani, voinko osallistua?

  Mukana on ollut aiemmin mm. valmentajia, muusikoita ja ylipäänsä ihmisiä, jotka haluavat kehittää mieltään ja henkistä vahvuuttaan.

  Esimerkiksi Bootcamp 2:lla eräs muusikko tuli hakemaan apua pahaan esiintymisjännitykseen ja löysi ratkaisun avaimet Bootcampilta ja kommentoi palautteessaan: ”Bootcamp ylitti odotukseni!!! Tiesin, että tää on hyvä, mutta tämä oli vielä parempi.”

  Hän sai tuloksia, koska osallistui aktiivisesti ja teki harjoitukset.

  Samoin yksi valmentaja Bootcamp 1:sen jälkeen kommentoi, että nyt hän ensinnäkin ymmärtää valmennettaviaan paljon paremmin ja opittujen taitojen avulla pystyy valmentamaan heitä kokonaisvaltaisemmin ihan eri tavalla. 


  Bootcampilla puhutaan spesifisti asioista, jotka vaikuttavat urheilijan onnistumiseen ja käytetään urheiluesimerkkejä ja treenataan kilpailemiseen liittyviä taitoja.


  Nämä opit kuitenkin pätevät muihinkin elämänosa-alueisiin ja Bootcampilla ainut "vaatimus" on halu kehittyä!

  Tuleeko LIVE-valmennuksista tallenteet?

  Kyllä, saat kaikista LIVE-osioista tallenteen aina valmennusta seuraavana päivänä kurssialustalle, joten voit osallistua niihin myös täysin omassa tahdissasi.

  "Bootcamp on auttanut minua hallitsemaan jännitystä ennen pelejä mm. mielikuva- ja hengitysharjoitusten avulla ja antanut monia työkaluja pitkäkestoisen ja syvän itseluottamuksen rakentamiseen!"

  ALEX NAUMI   //  Pöytätenniksen Suomen mestari

  Tervetuloa mukaan!

  Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Bootcampiin liittyen, niin laita minulle s-postia sanna(at)henkisestivahva.fi, niin palaan pian asiaan.


  Olisi suuri kunnia päästä auttamaan sinua henkisen valmentautumisen matkallasi. Joka tapauksessa mä uskon suhun ja kannustan sua!


  Terkuin,

  Sanna

  henkisen vahvistumisen valmentajasi

  Copyright 2022 Sanna Kämäräinen - Rekisteri- ja tietosuojaseloste