fbpx


Jos haluaisit nousta urheilijana tai kuntoilijana seuraavalle tasolle, mutta et tiedä vielä miten…

Säännöllisen henkisen valmentautumisen avulla saat itsestäsi parhaan irti h-hetkellä, esteet onnistumisen poistuvat, ja nautit enemmän urheilusta!


Tuntuuko, että alisuoriudut tai "pää ei kestä" sinulle tärkeissä kisoissa, vaikka treenaat kovaa – tai että pelit menee penkin alle liiallisen jännityksen tai epäonnistumisen pelon takia?

Miltä tuntuisi sen sijaan saapua h-hetkeen rennosti voittajan itseluottamuksella, loistaa isonkin paineen alla ja nauttia urheilusta? 

Jos nyökkäilet, niin Henkisesti Vahva Akatemian jäsenyys juuri sinua varten!  

Sen avulla otat henkisen valmentautumisen helposti ja ohjatusti osaksi arkeasi ja saat tuloksia

Yhdistämällä fyysiseen harjoitteluun tehokkaan säännöllisen henkisen puolen treenin nostat onnistumisesi todennäköisyydet kattoon! 

Akatemiassa on kolme ydinosiota, jotka ovat väyläsi onnistumiseen: Harjoituskirjasto, Mielen treeniohjelmat ja Valmennuskirjasto ⬇️

1

Osio 1: Harjoituskirjasto, jonka avulla varmistat, että henkinen treenisi on riittävän monipuolista, eikä sinun tarvitse enää miettiä mitä pitäisi tehdä tai mistä treenejä löytää

Harjoituskirjastosta löydät helposti ohjatut + omatoimisesti tehtävät harjoitukset kaikista tärkeimmistä henkisen treenin kategorioista:


1. Sisäinen puhe

2. Mielikuvaharjoittelu

3. Hengitys + fysiologia

4. Rentoutuminen

5. Reflektio


Lisäksi löydät kootusti harjoitukset ennen ja jälkeen treeniä tehtäväksi, jolloin mielen treenit on helppo tehdä muun treeniarjen lomassa!


Esim. mielikuvaharjoituksia (2-20 minuuttia) löydät eri tilanteisiin, kuten itseluottamuksen vahvistamiseen, h-hetkeen valmistautumiseen, optimaalisen suorituksen treenaamiseen jne.  Joten sinun tarvitsee vain valita harjoitus, laittaa napit korville ja antaa mielesi ja alitajuntasi tehdä työn🧠

2

Osio 2: Valmiit henkisen treenin harjoitusohjelmat + pohjat oman harjoitusohjelman tekoon, joiden avulla varmistat harjoittelun säännöllisyyden

Oletko miettinyt mistä henkisen puolen treenaaminen pitäisi aloittaa tai miten sen saa pidettyä säännöllisesti mukana arjessa? Osio 2 on vastaus tähän!


Voit napata valmiin harjoitusohjelman sen mukaan paljonko sinulla on aikaa käytettävissäsi (esim. 5 min/päivä) tai suunnittele helposti itse oma treeniohjelma ja nappaa harjoitukset harjoituskirjastosta!

3

Osio 3: Valmennuskirjasto, joissa syventäviä ja tehovalmennuksia eri henkisen valmentautumisen teemojen parissa

Tähän mennessä julkaistuja valmennuksia:

 • Motivaatio (Miten pysyä motivoituneena läpi kauden tekemään myös mielen treenejä!)
 • Jännityksenhallinta ja vireystilan säätely
 • Itseluottamus
 • Tunteiden säätely ja optimaalisen tunnetilan ja huippusuorituksen tarkastelu
 • Mielikuvaharjoittelu
 • Henkinen valmistautuminen h-hetkeen ja h-hetken analysointi
 • Uudista uskomuksesi (Tässä valmennuksessa puretaan suoritustasi ja olemistasi rajoittavia uskomuksia ja luodaan tilalle kannattelevia uskomuksia!)
 • Välitä vähemmän muiden mielipiteistä ja vapaudu haitallisesta vertailusta
 • Sisäinen kriitikko 101 (Jos sinulla on sisäistä kriittistä puhetta, niin tämä valmennus on must!)
 • Arvot ja identiteetti (Perustavanlaatuinen valmennus jokaiselle urheilijalle, ja täällä tehdään mm. urheilijan elämänpyöräharjoitus, jonka äärelle kannattaa palata aina vähintään vuoden välein tai aina kun tuntuu, että on vähän hukassa tai ei tiedä mistä elämässä/urheilussa kinnaa)
 • Fiksu ja tehokas tavoitteenasettaminen (Syy siihen, ettei tavoitetta välttämättä saavuta, voi löytyä mm. vääränlaisesta harjoittelusta, epäonnesta tai epäonnistumisesta, mutta yllättävän usein syynä voi olla alkujaankin heikosti asetettu tai vääränlainen tavoite. Mutta ei enää tämän valmennuksen jälkeen!)
 • Oikea mindset + taktiikat yhteistyökumppanien hankintaan (Raha ja talous vaikuttavat isosti myös henkiseen puoleen)
 • Epäonnistumisten ja pettymysten käsittely (Käsittelemättömiin epäonnistumisiin liittyvät ajatukset ja tunteet vaikuttavat negatiivisesti mm. itseluottamukseen, uskomuksiin omista kyvyistä ja jopa identiteettiin. Siksi ei käännetä katsetta pois, vaan työstetään näitä rohkeasti)
 • Tunteet (Tunnesäätelyn taito on yksi tärkeimmistä taidoista urheilijalle (ja ihmiselle ylipäänsä) ja ymmärryksen lisääminen eri tunteiden tarkoituksesta auttaa tässä valtavasti. Asiantuntijana mukana Taran Lange!)
 • Vuosi/kausisuunnittelu + menneen reflektointi (Se minkä suunnittelee, tulee helpommin tehtyä. Ja minkä reflektoi, sen oppii)
 • Ankkurointi (eli miten tietty tunnetila yhdistetään tiettyyn ärsykkeeseen tietoisesti eli saadaa haluttu tunnetila päälle nopeasti)
 • Jännityksenhallinta
 • Elämänvisio ja uskallus muutokseen
 • Vuonna 2024 lisää valmennuksia tulossa joka toinen kk!


Henkisesti Vahva Akatemia on ikäänkuin henkinen valmentaja, joka on aina mukanasi ja sinun tukenasi missä ikinä oletkin.

 • Ei enää arvailua mitä pitäisi tehdä henkisen puolen kehittämiseen...
 • ...vaan selkeät harjoitukset, mielen treeniohjelmat ja valmennukset, joiden avulla etenet tavoitteeseesi.
 • Ei tuskailua miksi h-hetkellä ei kulje niin hyvin kuin treeneissä...
 • ...vaan saat itsestäsi parhaan irti!
 • Ei enää "mikään ei riitä" ajattelua
 • Sinä riität, täydellisesti juuri tuollaisena kuin olet. Sinulla on samaan aikaan lupa haluta kehittyä, nauttia urheilusta ja loistaa lajissasi! Kasva parhaaksi versioksi itsestäsi!


Henkisesti Vahva Akatemia sijaitsee helppokäyttöisellä suomenkielisellä Campwire X -verkkokoulutusalustalla. Saat sinne tunnukset heti liityttyäsi mukaan ja se Campwire X toimii hienosti puhelimella, joten sinun on helppo sukeltaa Akatemian sisältöihin milloin vain! 

Valmentajasi Henkisesti Vahva Akatemiassa: Sanna Kämäräinen

Moi, olen Sanna, kiekonheiton EM-finalisti, Henkinen Valmentaja®, Mind Coach® certified trainer, Licensed Master Practitioner of NLP™, KTM ja intohimoni on auttaa urheilijoita (ja muitakin ihmisiä) kasvamaan henkisesti vahvemmaksi, jotta voit menestyä kentällä ja sen ulkopuolella JA voida samaan aikaan henkisesti hyvin!

Oman 20-vuotisen urheilu-urani aikana kamppailin siis valtavasti henkisen puolen kanssa. Käytin paljon aikaa ja rahaa selvittääkseni miten voin onnistua tärkeillä hetkillä ja miten selviän ahdistuksesta, mitä epäonnistumiset aiheuttivat.

Ymmärsin, ettei minulla ollut tarvittavia työkaluja ja osaamista käsitellä rakentavasti häiritseviä ajatuksia ja tunteita, paineita ja pettymyksiä, joita väistämättä kohtaa urheilu-uralla (ja elämässä).

Kun löysin vastauksia, tiesin heti, että haluan jakaa ne muillekin, ettei kenenkään tarvitse kamppailla yksin samojen asioiden kanssa. Siksi kouluttauduin henkiseksi valmentajaksi jo oman urani aikana. 

Henkisesti Vahva Akatemia on paikka, jollaista olisin itse kaivannut aikanani. Siellä henkistä vahvuutta kasvatetaan konkreettiseti ja harjoittelun kautta, jotta tuloksia oikeasti tulee! 

Valmentajana olen tarkkanäköinen, kannustava ja haastan lempeästi yli entisten MIELEN rajojen ylittämään itsesi ja toimin sun ykköstsempparina (kunnes huomaat pian olevasi itse itsesi paras tsemppaaja 👏). 

Mitä Akatemialaiset kertovat osallistumisesta:

"Olen ollut lähes vuoden mukana akatemiassa ja paha kisajännitykseni (jonka takia oksentelin, jumiuduin ja koko elimistö meni sekaisin) on nykyään sillä tasolla, että jännitys on pientä ja mukavaa. Pystyn syömään ja toimimaan normaalisti ja nautin kisapäivistä! Sanna on positiivinen ja kannustava sekä todella ammattitaitoinen. Akatemian harjoitukset ovat helposti saavutettavissa ja ne ovat auttaneet positiivisesti myös muillakin elämän osa-alueilla. Suosittelen lämpimästi, yksi elämäni parhaista päätöksistä on ollut liittyä mukaan 🔥""HVA on nimenomaan henkisesti auttanut minua suhtautumaan tekemiseen eri tavalla ja paremmin, eikä epäonnistumiset ja sairastelut tai loukkaantumiset vedä mieltä enää ihan niin mustaksi kun on apuja asioiden käsittelyyn. Väitän että henkinen harjoittelu on myös näkynyt tekemisen puolella, vaikken mitään jackpot-onnistumista olekaan vielä saanut aikaiseksi. Akatemia on minulle yhteisö ja tukiverkosto vaikka livenä ei olla tavattukaan. Sannasta on myös tullut kuin läheinen ystävä, kun lenkillä, autossa tai nukkumaanmentäessä kuuntelee tuttua ja turvallista ääntä harjoitusten muodossa. <3 Kiitos Sanna! <3 Koko sinun olemuksesi ja läsnäolosi niin videoissa kuin kuunneltavissa harjoituksissa on aina yhtä ihanan positiivinen, turvallinen ja optimistinen että epätoivonkin hetkillä jaksaa uskoa että kyllä se siitä. Kiitos! <3"


"Kisaan koiran kanssa, jolloin kisat ovat aina erilaisia ja myös koiran vire vaikuttaa sekä kisat ovat todella pienestä kiinni. Olen oppinut nauttimaan matkasta, epäonnistumiset kuuluvat lajiin, enkä jää niitä märehtimään. Kliseistä, mutta nautin yhdessä tekemisestä, pystyn menemään radalle rentona ja hyväntuulisena ja se näkyy myös tuloksissa :)"

"Liityin, koska pesisjoukkueemme henkisen vahvuuden luennolla teimme Sannan mielikuvaharjoitteen ja sen avulla pääsi kertaheitolla uusiin svääreihin, jonka jälkeen kuuntelin podcastia ahkerasti ja lopulta liityin akatemiaan, jotta saisin vielä enemmän sisältöä, jolla päästä kunto-urheilijana eteenpäin ja todennäköisesti ostan heti syksyllä myös seuraavan vuoden jäsenyyden 🥰"

"Kilpailutilanteet teknisesti vaativassa lajissa (painonnosto) on tuntunut aina ahdistavilta ja epävarmoilta. Mentaalipuolen harjoittelulla olen oppinut sietämään painetta paremmin, hallitsemaan vireystilaani ja pitämään mielen kirkkaana. Itseluottamusta olen saanut kasvatettua sekä taitoa päästää irti epäonnistumisista ja ottaa ne oppina. Kaikki edellä mainitut on taitoja, joiden harjoittelu jatkuu ja jatkuu - en malta odottaa millaisia tuloksia se tuo jatkossa!" -Juulia

"Käytän henkisesti vahva akatemian sisältöä arjessani joka viikko. Sisältö on älyttömän monipuolista ja tuntuu että sieltä löytyy joka tilanteeseen jokin harjoitus tai valmennus joka auttaa eteenpäin. Kiitos Sannan henkinen harjoitteluni on nykyään suunniteltua ja säännöllistä, on voimaannuttavaa kokea että pystyy edistämään myös henkistä vahvuutta ihan niin kuin muitakin taitoja" - Laura Hillberg, jalkapallo

"Henkisesti Vahva akatemia on antanut todella paljon työvälineitä henkisesti haastaviin tilanteisiin oman lajini parissa! Lisäksi avannut mahdollisuuksia lähteä työstämään itseäni kohti paremmin itseäni ymmärtävää ja vahvempaa minua!" -Eija-

"Henkisesti Vahva Akatemia on jokaisen ihmisen unelmapaikka, joka haluaa kehittää omaa henkistä vahvuuttaan! Akatemian avulla mun henkinen harjoittelu on säännöllistynyt ja monipuolistunut. Lisäksi olen oppinut valtavasti uutta ja saanut monia, monia oivalluksia. Henkinen harjoittelu ei ole vaikuttanut ainoastaan myönteisesti urheilu-uraani vaan ihan koko elämääni. Taitoja, tietoja ja oppeja voi soveltaa ihan jokaiselle elämän osa-alueelle - ei siis tarvitse olla urheilija, että voi nostaa henkisen vahvuutensa uudelle tasolle."- Annukka

Henkinen valmentautuminen fyysisen treenin rinnalla on vihdoin helppoa läpi kauden! ✅

 Voit olla Akatemian jäsenenä juuri sinulle sopivan ajan.

Tule mukaan valitsemalla alta sinulle sopiva jäsenyys:

1 kk laskutusvälillä

29,90 €

Puolen tunnin hieronnan hinnalla koko kuukaudeksi henkistä valmennusta!

12 kk laskutusvälillä
säästät eniten

269 €

kuukauden hinnaksi tulee vain 22,40 €

Saat 3 kk maksutta ja säästät 89,70 €. Saat kahden henkilökohtaisen valmennuskerran hinnalla koko vuodeksi henkistä valmennusta!

6 kk laskutusvälillä
säästät 1 kk hinnan

149,5 €

Saat yhden kuukauden maksutta ja säästät 29,90 €!

bonukset

Sain omalla urheilu-urallani tukea huippuasiantuntijoilta ja liittymällä mukaan nyt  saat bonuksena heidän tietotaitonsa käyttöösi näissä workshopeissa!

Bonus 1
Urheilijan  hengitys 

Worksh 1: Urheilijan hengitys Tomi Räisäsen kanssa


Opit miten hengitysharjoittelun avulla lisäät voiman tuottoasi ja kestävyyttäsi, kasvatat hapenottokykyäsi, palaudut nopeammin, lisäät paineensietokykyäsi ja vähennät suoritusjännitystä/ahdistusta.

Bonus 2
Kehon kuuntelu

Bonus 2: Sisäisen kehon kuuntelun kautta zoneen Hilkka Virtapohjan kanssa


Opit miten purat kehon alitajuisia jännityksiä ja lihaskireyksiä, jotka estävät tekemästä optimaalista suoritusta ja saamasta kropasta tehoja irti. 

Bonus 3
Parhaimmillasi paineen alla

Bonus 3: Parhaimmillasi paineen alla Ilkka Rajalan kanssa


Opit pitkälle vietyjä tekniikoita ja harjoituksia kuinka rakennat vahvan paineensietokyvyn h-hetkiin ja kaivat esiin huippusuorituksen oikeassa paikassa universumin suurimman voiman, oman mielesi, avulla. 

BONUS 4: Q&A-tunnit joka toinen kuukausi, jossa pääset kysymään minulta mielen päällä olevia asioita!

100%

tyytyväisyys takuu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

100% henkisesti vahva takuu!

Sinulla on ostosi jälkeen täysi 14 pv:n rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla Akatemian jäsenyyttä täysin riskittä ja todeta itse sen sisältö timanttiseksi 💎 Jos et jostain syystä olisikaan tyytyväinen, niin saat rahasi takaisin.Kertauksena vielä, saat Henkisesti Vahva Akatemiassa kaiken  tämän (ja pääset kaikkeen sisältöön käsiksi heti):

 1. Harjoituskirjaston, jossa ohjatut harjoitukset eri kategorioista: mielikuvaharjoittelu, sisäinen puhe, hengitys + fysiologia, rentoutuminen, reflektio. 
 2. Valmiit harjoitusohjelmat henkiseen treeniin + pohjat oman harjoitusohjelman tekoon
 3. Kattavan valmennuskirjaston + 2024 joka toinen kuukausi uuden valmennuksen 

BONUKSET:

 • Asiantuntijaworkshopit x 3
 • Akatemian porukan yhteiset Q&A-tunnit Zoomissa joka toinen kuukausi
Ja Akatemian Henkisten treenien avulla mm.:
 • Opit käsittelemään paineita ja saamaan optimaalisen suoritusvireen päälle h-hetkeen
 • Opit säätelemään tunteitasi ja hallitset jännitystä

 • Parannat keskittymiskykyäsi
 • Kasvatat itseluottamustasi 
 • Opit kuuntelemaan kehosi viestejä ja teet parempia päätöksiä esim. milloin treenata ja milloin ei
 • Asetat oikeat tavoitteet ja pidät motivaation matkalla yllä
 • Opit ohjelmoimaan henkistä treeniäsi ja suunnittelemaan omat mielen treenin ohjelmasi
 • Käsittelet menneet epäonnistumiset ja virheet, jotta ne eivät häiritse sinua tulevissa koitoksissa Vahvistat uskoasi itseesi ja tekemiseesi vaikeinakin aikoina
 • Hiljennät negatiivisen sisäisen puheen ja puhut itsellesi kauniimmin
 • Vahvistat uskoasi itseesi ja tekemiseesi vaikeinakin aikoina
 • Syvennät itsetuntemustasi, joka on urheilijan yksittäinen tärkein asia kehittää
 • Edistät henkistä hyvinvointiasi ja tasapainoa elämän jokaisella osa-alueella!

"Bootcamp on auttanut minua hallitsemaan jännitystä ennen pelejä mm. mielikuva- ja hengitysharjoitusten avulla ja antanut monia työkaluja pitkäkestoisen ja syvän itseluottamuksen rakentamiseen!"

ALEX NAUMI   //  Pöytätenniksen Suomen mestari

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö minun olla urheilija, jotta voin liittyä mukaan? Kenelle Henkisesti Vahva Akatemia on tarkoitettu?

Ei, sinun ei tarvitse identifioitua urheilijaksi. Jos treenaat mitä tahansa tavoitteellisesti, niin henkisen puolen treenaaminen on tärkeää ei vain tavoitteesi, vaan hyvinvointisi ja muun elämäsi kannalta!


Kursseillani on ollut jengiä harrastajasta kilpaurheilijaan 39 eri lajista mm. soutu, agility, painonnosto, jalkapallo, thainyrkkeily, polkujuoksu, ratsastus, yleisurheilu, ringette, fitness, e-urheilu, pöytätennis, ampumaurheilu, suunnistus, taitoluistelu, thriathlon, lentopallo, golf, beachvolley, jääkiekko, frisbeegolf, paini, toko, autourheilu, biljardi, futsal, pesäpallo, darts, koripallo, hiihto, padel jne


Henkisesti Vahva Akatemia on

- sinulle, joka tiedät, että henkinen valmentautuminen olisi tärkeää, mutta et ehkä tarkalleen tiedä miten sitä kannattaa tehdä saadaksesi oikeasti tuloksia myös henkisellä puolella.

- sinulle, joka olet jo pidemmällä henkisessä valmentautumisessa ja haluat nousta seuraavalle tasolle.

-  sinulle, joka haluat loistaa h-hetkillä ja voida henkisesti hyvin.

Mitä Akatemian jäsenyyteen tarkalleen ottaen kuuluu?

Saat Akatemian jäsenenä kaiken tämän:

 1. Harjoituskirjaston, jossa ohjatut harjoitukset eri kategorioista: mielikuvaharjoittelu, sisäinen puhe, hengitys + fysiologia, rentoutuminen, reflektio. 
 2. Valmiit harjoitusohjelmat henkiseen treeniin + pohjat oman harjoitusohjelman tekoon
 3. Kattava valmennuskirjaston + 2024 joka toinen kuukausi uuden valmennuksen

BONUKSINA SAAT:


- Asiantuntijaworkshopit, jossa pääset Suomen huippuasiantuntijoiden oppiin syventämään osaamistasi

- Joka toinen kk yhteiset Q&A-tunnit Zoomissa, joissa saat vastauksia mielen päällä oleviin kysymyksiin! Kuuluuko Akatemiaan henkilökohtaista ohjausta tai valmennusta?

Akatemiaan ei kuulu henkilökohtaista valmennusta, vaan kyseessä on omatoiminen henkisen vahvuuden treenialusta. 2024 järjestetään kuitenkin joka toinen kk Q&A-tunnit, jossa pääset kysymään kysymyksiä.

Missä Akatemia sijaitsee ja kuinka tekninen puoli toimii?

Akatemia sijaitsee helppokäyttöisellä suomenkielisellä Campwire X verkkokoulutusalustalla. Saat sinne tunnukset heti liityttyäsi mukaan.

Campwire toimii puhelimella hienosti, joten sinun on helppo sukeltaa Akatemian sisältöihin milloin vain.

Ja saat aina apua tekniseen puoleen, jos jokin mietityttää. Campwirellä on suomenkielinen ystävällinen asiakaspalvelu!

Voinko tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa?

Kyllä. Akatemia on ikäänkuin henkinen valmentaja, joka on aina mukanasi ja sinun tukenasi missä ikinä oletkin. Sieltä löydät harjoitukset, treeniohjelmat ja valmennukset eri tilanteisiin ja rohkaisua juuri silloin kun sitä tarvitset.


Voit osallistua valmennuksiin omaan tahtiin ja suunnitella itsellesi henkisen vahvistumisen treeniohjelman tai napata valmiin harjoitusohjelman. Voit käyttää aikaa juuri sen verran kuin sinulle sopii!


Harjoituksia löydät kaikista henkisen treenin kategorioista: mielikuvaharjoittelu, sisäinen puhe, hengitys, fysiologia, rentoutuminen ja reflektio.


Voinko peruuttaa jäsenyyteni milloin tahansa?

Kyllä, sillä jäsenyyden tarkoitus on, että olet mukana juuri niin kauan kun haluat!  Jos irtisanot jäsenyytesi, niin sinulla on pääsy sisältöihin sen hetkisen laskutuskauden loppuun asti. Jäsenyys perutaan omista asetuksista Campwire X alustalla, jossa  Henkisesti Vahva Akatemia sijaitsee.

Mitä tarvitsen henkisiä treenejä ja Akatemiaa varten?

Laitteen, jolla luet nyt tätäkin viestiä, kuulokkeet ja muistiinpanovälineet.  Avointa ja uteliasta mieltä. Harjoitukset tapahtuvat sinussa, joten tärkein välineesi henkisen vahvistumisen matkalla on oma mielesi ja kehosi.  

Miksi minun ylipäänsä kannattaa tehdä henkistä treeniä?

Henkinen treenin avulla mm.

- opit käsittelemään paineita
- saat optimaalisen suoritusvireen päälle h-hetkeen
- opit säätelemään tunteitasi ja hallitset jännitystä
- parannat keskittymiskykyäsi
- syvennät itsetuntemustasi, joka on henkisen vahvuuden ytimessä
- opit kuuntelemaan kehosi viestejä ja teet parempia päätöksiä esim. milloin treenata ja milloin ei
- käsittelet menneet epäonnistumiset ja virheet, jotta ne eivät häiritse sinua tulevissa koitoksissa
- vahvistat uskoasi itseesi ja tekemiseesi vaikeinakin aikoina
- päästät irti yliyrittämisestä
- hiljennät negatiivisen sisäisen puheen ja puhut itsellesi kuten voittaja
- kasvatat itseluottamustasi
- asetat oikeat tavoitteet ja pidät motivaation matkalla yllä
- edistät henkistä hyvinvointiasi ja tasapainoa elämän jokaisella osa-alueella


Huom. Henkisesti Vahva Akatemian valmennukset ja harjoitukset on tarkoitettu henkisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tukemiseen ja vahvistamiseen. Niitä ei ole tarkoitettu eivätkä ne sovellu psyykkisten sairauksien tai mielenterveysongelmien hoitamiseen. Henkisen terveyden kysymyksissä kehotan kääntymään osaavan terapeutin tai lääkärin puoleen 💛

Tervetuloa mukaan!

Pääset heti oston jälkeen liittymään jäsenyysalustalle ja sinua odottaa siellä runsaasti materiaalia. 


Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää Akatemiaan liittyen, niin laita minulle s-postia sanna(at)henkisestivahva.fi, niin palaan pian asiaan.


Olisi suuri kunnia päästä auttamaan sinua henkisen valmentautumisen matkallasi. Joka tapauksessa uskon suhun ja kannustan sinua!


Terkuin,

Sanna

henkisen vahvistumisen valmentajasi

P.S. Henkisesti Vahva Akatemiassa opit ohjelmoimaan "korvien välisi" oikein, jolloin saat itsestäsi kisa/pelitilanteessa irti sen kaiken, mitä olet kovalla työllä ansainnut. Henkisen treenin hyödyt eivät kuitenkaan jää vain urheiluun, vaan ne ovat mukanasi kaikissa tilanteissa loppuelämäsi ajan 😊, kuten huomaat seuraavista inboxiin kolahtaneista viesteistä:

Tule mukaan valitsemalla alta sinulle sopiva jäsenyys:

1 kk laskutusvälillä

29,90 €

Puolen tunnin hieronnan hinnalla koko kuukaudeksi henkistä valmennusta!

12 kk laskutusvälillä
säästät eniten

269 €

kuukauden hinnaksi tulee vain 22,40 €

Saat 3 kk maksutta ja säästät 89,70 €. Saat kahden henkilökohtaisen valmennuskerran hinnalla koko vuodeksi henkistä valmennusta!

6 kk laskutusvälillä
säästät 1 kk hinnan

149,5 €

Saat yhden kuukauden maksutta ja säästät 29,90 €!

Copyright 2024 Sanna Kämäräinen - Rekisteri- ja tietosuojaseloste

>